Posts

Een PVC visgraat vloer

Afbeelding
Aangezien ik super vaak vragen krijg over de visgraat vloer die in ons huis ligt, besloot ik deze blog te schrijven. En niet zomaar een blog, maar eentje met een leuke kortingsactie op deze vloer 😊
Ja het is echt een PVC vloer wat je op deze foto ziet. Hoe vaak mensen wel niet denken dat dit een houten vloer is. En ik snap het goed, de houtnerven zijn bijna niet van echt te onderscheiden. 

Het kiezen van ons vloer heeft mij heel wat hoofdpijn uurtje bezorgd, want het is niet zomaar een aankoop. Het is een behoorlijk bedrag wat je uit moet geven, maar ook is het alles bepalend voor de stijl in je huis. Wij waren het al lang geleden eens dat we zowel een gietvloer als een vloer met visgraat motief wilden.
Ik hou zelf niet zo van hout op hout en wilde wel graag de meubels in de woonkamer van hout. Ook hebben we beneden een brickwall en dat vind ik super mooi staan in combinatie met een gietvloer. Voor de eerste en tweede verdieping gingen we dus op zoek naar een vloer in visgraat motief. …

The making of.. mijn gepersonaliseerde spijkerjasje

Afbeelding
Hi allemaal,

Tijdens onze bruiloft droeg ik een gepersonaliseerd spijkerjasje wat ik heb laten maken bij Aim your Wedding.


Ik kwam heel toevallig op de instagram pagina terecht van Aim your Wedding en dat was precies wat zocht. Ik zocht iets van een jasje om over mijn jurk te dragen, wat mijn outfit een bohemian touch zou geven. Bohemian chic was onze dresscode namelijk.Aim your wedding is opgericht door moeder en dochter Sabrina en Aimée. Naast spijker- en leren jasjes beschilderen ze ook schoenen, kledinghangers en vlinderdasjes. Super creatief en wat een passie hebben deze twee dames! 


Het contact met de Sabrina enAimée is heel fijn en ik had echt het idee dat we samen het jasje aan het vorm geven waren. Elke keer kreeg ik een foto van hoe het er uit zag en zo kon ik steeds aangeven of ik het mooi vond of toch iets aangepast wilde hebben. 

Ik heb ervoor gekozen om mijn bruidsboeket en jasje op elkaar te laten afstemmen. Ik heb eerst een foto van een bruidsboeket gezocht en ben daarmee…

Onze Festival bruiloft

Afbeelding
Zoals jullie misschien wel mee gekregen hebben, heeft onze bruiloft heel wat voeten in de aarde gehad. Al maanden waren we bezig met de voorbereidingen. Nadat we twee keer samen een huis verbouwd hadden, wisten we dat we ook onze bruiloft zelf wilden gaan opbouwen. En dan niet zelf het uitkiezen van een locatie en uitkiezen van het eten, maar echt alles zelf.. 

Qua sfeer en invulling hebben we gekozen voor een festival bruiloft met live muziek. Voor ons geen strak georganiseerde dag met gedekte tafels, maar juist een ontspannen losse dag, waar iedereen kan doen waar hij/zij zin in heeft. Wat we ook anders hebben gedaan, is dat we alle gasten vanaf 15:00 hebben uitgenodigd, dus eigenlijk was iedereen daggast. Alleen de ceremonie hebben we met een intieme groep gedaan. 

De locatie hadden we al direct op het oog. De loods/erf van onze (schoon)vader waar normaal gesproken bouwmaterialen opgeslagen liggen is namelijk niet alleen groot genoeg, maar heeft ook het industriële sfeertje(stalen ba…