The making of.. mijn gepersonaliseerde spijkerjasje

Hi allemaal,

Tijdens onze bruiloft droeg ik een gepersonaliseerd spijkerjasje wat ik heb laten maken bij Aim your Wedding. 


Ik kwam heel toevallig op de instagram pagina terecht van Aim your Wedding en dat was precies wat zocht. Ik zocht iets van een jasje om over mijn jurk te dragen, wat mijn outfit een bohemian touch zou geven. Bohemian chic was onze dresscode namelijk.KeesEsther-0135 KeesEsther-0286

Aim your wedding is opgericht door moeder en dochter Sabrina en Aimée. Naast spijker- en leren jasjes beschilderen ze ook schoenen, kledinghangers en vlinderdasjes. Super creatief en wat een passie hebben deze twee dames! 


Het contact met de Sabrina en Aimée is heel fijn en ik had echt het idee dat we samen het jasje aan het vorm geven waren. Elke keer kreeg ik een foto van hoe het er uit zag en zo kon ik steeds aangeven of ik het mooi vond of toch iets aangepast wilde hebben. 


Ik heb ervoor gekozen om mijn bruidsboeket en jasje op elkaar te laten afstemmen. Ik heb eerst een foto van een bruidsboeket gezocht en ben daarmee naar de bloemist gegaan om te kijken of hij zoiets kon maken. Vervolgens is Sabrina met mijn jasje aan de slag gegaan en toen het af was, heb ik het jasje weer meegenomen naar de bloemist. 

Hierbij de foto die ik gebruikt heb als inspiratie en de eerste schets die Sabrina heeft gemaakt.  


Bruidsboeket knipsel2


Ik wilde graag fel gekleurde bloemen, de tekst "Mrs Olivier" en onze trouwdatum, dus dat was het uitgangspunt. Gaandeweg is de kolibrie vervangen voor bloemen, omdat ik dat toch mooier vond.  

Zoals ik al zei kreeg ik tijdens het maakproces steeds foto's toegestuurd. Ik kon het dus helemaal volgen en dat was elke keer echt een feestje.


IMG_0212
2018-08-31 04.43.13 1


20180919_163016 (1)
2018-09-18 02.34.42 1

Ben je nog op zoek naar iets voor over je trouwjurk nu het kouder wordt? Dan heb ik een leuk nieuwtje! In de maanden oktober tot maart krijg je 10% korting met de kortingscode "wonenbyes".


Veel liefs,


Esther

Reacties

  1. Dank je wel Esther, jij hebt ons creatieve proces mooi verwoord en in beeld gebracht!
    Ons `LET´S CUSTOMIZE TOGETHER´ gaat dus helemaal op! Wij zijn pas tevreden als de bruid-to-be 200% tevreden is!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Een PVC visgraat vloer

Onze Festival bruiloft